Oriëntatie & inspiratie

Laat u inspireren en we maken samen een plan.

TRENDS EN INSPIRATIE

Wij inspireren al jaren

Alvorens tot een goed doordacht tuinontwerp te komen is het belangrijk dat u zich gaat orienteren en laat inspireren in al het moois wat er op tuingebied te beleven valt.

Groencentrum Alwies Ottenschot helpt u hier graag mee en heeft hiervoor een uniek concept in handen, namelijk het Groencentrum.

1800 M2

Kijken, kiezen & genieten

Op het buitenterrein is een grote bestratings tuin ingericht waar samen met een aantal toeleveranciers een zeer ruim aanbod aan bestratings materialen is uitgestald. Van beton tot gebakken stenen en van beton tegels tot aparte natuursteen tegels, u kunt het allemaal bewonderen in deze unieke showtuin.
In de 1800 m2 grote kas is het een en al genieten van alle weelde aan planten en bomen. U wandelt vanzelf rondom de centraal in het groencentrum gebouwde aparte presentatie ruimte. In deze zeer in het oog springende ruimte genaamd “De Tuinkamer” is een expositie ingericht van meer dan 50 tuinontwerpen. Via een beamer met groot scherm worden er tevens presentaties gedraaid van aangelegde tuinen en product info films.

U kunt hier alles op uw gemak bekijken en achterover leunend in de lounge hoekjes alles op u laten inwerken en eventueel het folder materiaal bestuderen.

Laat anderen u overtuigen

Omdat wij niet enkel over onszelf willen praten, laten we ook graag anderen aan het woord.

0 +
Jaar ervaring
0 +
Tevreden klanten
0 +
Planten

 

Advies & ideeën

Opzoek naar advies of concrete plannen? Neem contact op!

 

Inspiratie?

Plan een bezoek aan ons groencentrum of bekijk inspiratie.