Tuinaanleg

Ontzorgen zodat u volledig kunt genieten.

WIJ ZIJN SPECIALISTEN

Werken aan iets moois

Een tuin is naar 3 jaar op z’n mooist.

Om hier naar toe te groeien en hem daarna in topcondite te houden is onderhoud zeer zeker nodig. Het kleine onderhoud zoals grasmaaien en onkruidvrij houden zal u zelf nog wel lukken, maar dan?

U kunt kiezen; of u neemt zelf de snoeischaar en gooit zelf de bemesting om uw planten of….. U maakt gebruik van de onderhoudsmogelijkheden welke hoveniersbedrijf Alwies Ottenschot u kan bieden. Zij hebben immers de vakkennis in huis om uw tuin in top conditie te houden. Er komt eerst een deskundige van ons geheel vrijblijvend bij uw langs om te bekijken wat er allemaal moet gebeuren. Alles wordt met u besproken. Van snoeiwerk tot bemesting…. en natuurlijk niet onbelangrijk: Wat gaat het u kosten?

ONZE KRACHT

Een team, een contactpersoon

Een sterk punt van ons is dat alles van grondwerk tot en met de oplevering in eigen beheer is.”

Op bemestingsgebied is hoveniersbedrijf Alwies Ottenschot zeer vooruitstrevend. Sinds een aantal jaren is de keus gemaakt om dit op een biologischverantwoorde manier te doen. Dit spaart niet alleen het milieu maar het werkt ook nog eens uitstekend en je laat de natuur zijn werk doen. Alle meststoffen welke gebruikt worden zijn eerst vooraf een jaar lang getest in eigen prive tuinen om te bekijken welke resultatener te verwachten zijn.

Op deze manier en door interne opleidingen van het personeel bij de toeleverancier kan men een pakket aan mestprodukten verwachten welke uitstekend werken en waar men voor 100% achter kan staan.

Laat anderen u overtuigen

Omdat wij niet enkel over onszelf willen praten, laten we ook graag anderen aan het woord.

0 +
Jaar ervaring
0
Aangelegde tuinen
0 +
Planten

 

Advies & ideeën

Opzoek naar advies of concrete plannen? Neem contact op!

 

Inspiratie?

Plan een bezoek aan ons groencentrum of bekijk inspiratie.
Afspraak plannen