Tuinonderhoud

Blijvend genieten van uw tuin en groene omgeving.

ONDERHOUD IS

Meer dan onkruidwieden

Als we niet voortdurend bezig zouden zijn met onderhoud in de tuin dan kan de tuin al spoedig verwaarloosd raken. De tuin zal er weer uit gaan zien als de wilde natuur. Strakke hagen zullen er bijvoorbeeld weer uit gaan zien als een rij bomen. De borders zullen overwoekerd worden door het onkruid en er zal spoedig geen vaste plant meer te zien zijn.  Ook zullen we de grasranden in toom moeten houden door regelmatig de graskanten te steken of te knippen en zorgen voor de juiste bemesting.

In de borders zelf zullen we ook de nodige aandacht aan de planten moeten besteden. Zo zal bij sommige planten overtollig blad verwijderd moeten worden en van sommige planten zullen we de bloemen deels terugknippen om de bloeitijd te verlengen. De minder snel groeiende planten zullen geholpen moeten worden met het behouden van hun stukje grond. Dit kunnen we doen door de snellere planten vaker te scheuren of ervoor te zorgen dat ze niet overgroeid worden; dit doen we door delen van planten weg te nemen.

EEN EIGEN

Onderhouds-contract

Het is vanzelfsprekend dat wij graag op afspraak langs komen om het achterstallige onderhoud weg te werken. Maar in sommige gevallen, zeker bij de wat grotere tuinen, is het voor u voordeliger om een onderhoudscontract af te sluiten. Wij kunnen dan doelmatiger plannen, zodat het aantal uren dat wij werkzaam zijn in uw tuin tot een minimum beperkt kan worden. En dat scheelt uiteraard weer in uw beurs.

Tuinonderhoud voor grootschalige projecten

Naast tuinonderhoud voor de particulier verzorgen wij uiteraard ook het onderhoud voor uw bedrijfs- en kantoortuin. Aangezien wij inmiddels meer dan tien man personeel hebben en beschikken over geavanceerde technische hulpmiddelen kunnen wij snel en effectief het gehele jaar door ervoor zorgen dat uw bedrijfstuin er prima verzorgd uitziet.

Laat anderen u overtuigen

Omdat wij niet enkel over onszelf willen praten, laten we ook graag anderen aan het woord.

0 +
Jaar ervaring
0
Aangelegde tuinen
0 +
Planten

 

Advies & ideeën

Opzoek naar advies of concrete plannen? Neem contact op!

 

Inspiratie?

Plan een bezoek aan ons groencentrum of bekijk inspiratie.
Bezoek Groencentrum

Inloggen

Wachtwoord vergeten?